Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale
amenda-politieÎn perioada Sărbătorilor de Paşti, întreg efectivul de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova va fi la datorie în vederea asigurării unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică, precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.
Peste 600 de poliţişti vor fi angrenaţi zilnic în activităţile organizate cu acest prilej.
În perioada premergătoare Sfintelor sărbători ale Paştelui şi pe timpul acestora, vor avea loc manifestări religioase şi culturale, inclusiv în aer liber, cu participarea unui public numeros şi un aflux important de persoane spre localităţile şi zonele turistice şi de agrement, care impun adaptarea corespunzătoare a activităţilor specifice desfăşurate de structurile I.J.P. Prahova.
În acest sens, se are în vedere dispunerea şi modul de acţiune al dispozitivelor mixte de ordine şi siguranţă publică (poliţişti şi jandarmi) în zona lăcaşelor de cult şi în alte zone de interes operativ, precum şi adoptarea celor mai eficiente măsuri, în vederea preîntâmpinării producerii oricăror evenimente negative, cu precădere pe timpul desfăşurării slujbelor religioase. Misiunile încredinţate în această perioadă presupun asigurarea unui climat corespunzător în apropierea a aproximativ 350 de lăcaşe de cult.
Vor fi amplificate relaţiile de colaborare şi cooperare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Matei Basarab" Ploieşti, urmărindu-se asigurarea unui răspuns prompt la nevoile de siguranţă ale cetăţenilor şi o intervenţie rapidă şi eficientă atunci când situaţia impune sau atunci când este sesizat un eveniment antisocial prin intermediul apelului unic de urgenţă „112".
Totodată se va asigura prezenţa activă a agenţilor de poliţie rutieră, la orele de vârf, pe principalele artere din zonele turistice, precum şi pe traseele de acces către aceste zone, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei în zonele aglomerate şi pe principalele căi de comunicaţie spre staţiunile turistice montane.
În zonele aglomerate, în special în locurile unde au loc manifestări religioase şi culturale, vor acţiona echipe de poliţişti din structurile de Investigaţii criminale, pentru a preveni şi combate comiterea furturilor din buzunare şi genţi. Cetăţenii care vor participa la ceste manifestări, trebuie să conştientizezez faptul că printre ei există posibilitatea să se afle şi persoane rău intenţionate, pretabile la comiterea cestui gen de fapte.
Tocmai de aceea, poliţiştii se vor afla la datorie şi vor depune eforturi de împiedicare a cestor practici.
În perioada premergătoare Sărbătorii Pascale, poliţiştii de Investigare a fraudelor şi cei de la Ordine publică, împreună cu specialişti din cadrul Agenţiei Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova, ai Gărzii Financiare şi ai Oficiului pentru Protecţia Consumatorului, vor acţiona în pieţe, târguri şi oboare, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională specifice acestei perioade, atât pe linia verificării sanitar-veterinare a produselor de origine animală, cât şi a respectării legalităţii în domeniul activităţii comerciale.
O atenţie deosebită va fi acordată în acest interval prevenirii şi combaterii furturilor de animale. Cererea ridicată de produse din carne manifestată în această perioadă, poate constitui pentru unii un motiv de a săvârşi infracţiuni contra patrimoniului, de a sustrage animale în vederea comercializării sau consumului.
Back To Top