Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale
bani-leiIeri, în jurul orei 11.20, o ploieşteancă în vârstă de 78 de ani a sesizat Dispeceratul Poliţiei municipiului Ploieşti prin S.N.U.AU “112” cu privire la faptul că la domiciliul său s-a prezentat un bărbat, care sub pretextul că este reprezentantul unei societăţi furnizoare de servicii TV prin cablu a înşelat-o cu suma de 1.000 lei, spunându-i că este câştigătoarea unui premiu în bani şi produse.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că la domiciliul reclamantei s-a prezentat bărbatul respectiv, care i-a spus că este câştigătoarea sumei de 2.500 lei şi a unor produse electrocasnice, sens în care i-a înmânat patru cutii cu produse diferite, respectiv un mixer, două aparate de masaj şi o tigaie, solicitându-i în schimb suma de 1.000 lei, care ar fi reprezentat T.V.A.- ul produselor respective.

După ce a primt banii, suspectul a plecat, urmând ca fericita câştigătoare să intre ulterior în posesia premiului.


Semnalmentele suspectului:

- bărbat în vârstă de aproximativ 25 – 30 ani ;

- 1,70 m înălţime, constituţie atletică ;

- păr negru, drept, tuns scurt, barbă tunsă.

- era îmbrăcat cu pantaloni albaştri şi geacă din material textil, deschisă la culoare.
Tot ieri, în jurul orei 13.40, un ploieştean a reclamat poliţiştilor Secţiei 4 Poliţie Ploieşti faptul că soacra lui în vârstă de 80 de ani a fost deposedată de mai multe bijuterii din aur de către o tânără necunoscută.

Poliţiştii au stabilit din primele cercetări efectuate că în timp ce mergea pe stradă, partea vătămată a fost abordată de o femeie în vârstă de aproximativ 35 ani, care a întrebat-o dacă în zonă poate găsi un medic stomatolog.

După mai multe discuţii, cele două au mers împreună la locuinţa părţii vătămate, unde sub pretextul “ghicirii viitorului”, suspecta i-a subtilizat acesteia o pereche de cercei din aur şi un inel tot din aur.

Persoana vătămată a constatat lipsa bunurilor după aproximativ 10 - 15 min de la plecarea suspectei.


Semnalmentele suspectei :

-         1,60 - 1,65m înălţime ;

-         greutate aproximativ 60 kg, constituţie robustă ;

-         faţă rotundă, ten închis, păr şaten.

Femeia era îmbrăcată cu bluză de culoare roşie şi pantaloni de culoare închisă, iar pe cap purta o pălărie de culoare roşie.

Back To Top