Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bani bijuterii escoci valea prahovei
Categorie: Știri locale
  • O femeie din Dâmbovița este anchetată pentru înșelătorie după ce a încercat să facă schimb de bijuterii cu o potențială victimă.
  • Păgubita a anunțat Poliția după două zile.

Escroaca acționa pe Valea Prahovei. Zilele trecute a încercat să păcălească o femeie la Bușteni, dar schema “Batista”, una deja celebră, nu a dat rezultatul scontat.

Victima a mers, ieri, la Poliție, și a povestit ce se întâmplase cu două zile în urmă. “Din primele verificări a reieșit faptul că, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 11.30, persoana vătămată, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Libertății din Bușteni, în dreptul Primăriei ar fi fost abordată de o femeie care i-a spus că dorește să-i ofere mai multe bijuterii din aur și suma de 50 lei în memoria unei persoane, însă pentru asta trebuie să-și scoată bijuteriile personale pentru ca ea să i le pună pe celelalte. Persoana păgubită, după ce a făcut schimb de bijuterii cu aceasta, a verificat conținutul batistei înmânate de femeia în cauză, constatând faptul că în interior se aflau mai multe șervețele, nicidecum bijuteriile și cei 600 de lei sustrași", potrivit informațiilor furnizate de IJP Prahova.

Polițiștii au reușit identificarea dar și depistarea persoanei bănuite. Este vorba despre o femeie de 41 de ani, din județul Dâmbovița, care a fost audiată, iar în prezent este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

VEZI ȘI: Tinerii din stațiunile de pe Valea Prahovei, în "vizorul" Poliției

Foto ilustrație (observatorbn.ro)

Back To Top