Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

turist ratacit bucegi
Categorie: Știri locale
  • Un bărbat din Brașov a reușit, vineri, “performanța” să se rătăcească de două ori pe traseul spre Crucea Eroilor.

Turistul din Brașov a stabilit, probabil, recordul anului reușind să se rătăcească de două ori într-o zi pe același traseu din Bucegi. Bărbatul în vârstă de 44 de ani, a cerut ajutorul salvamontiștilor când se afla pe Jepii Mici, iar după ce a fost dus pe platou a ales să-și continue drumul și a reușit să greșească iar poteca.

“Un bărbat de 44 de ani, din Braşov, a avut nevoie de ajutorul salvamontiştilor. Acesta a urcat pe Valea Caraimanului, dar pentru că nu a fost atent la marcaje s-a rătăcit şi după câteva ore a rămas blocat pe un versant nordic al Jepilor Mici. A sunat după ajutor, iar salvatorii din Prahova şi Buşteni l-au scos până în Platou.

VEZI ȘI: Operațiune de șase ore, în Bucegi, pentru salvarea unor turiști care s-au rătăcit. Drumeții erau în sandale și pantaloni scurți

Cu toate că era obosit, bărbatul şi-a continuat drumul spre Crucea Eroilor, iar acum se afla în coborâre spre Buşteni. Cu câteva minute în urmă, tot din neatenţie a greşit din nou potecă.  Şi-a dat însă seama la timp şi a revenit pe marcaj.

Acum suntem iar în alertă, sperăm să ajungă cu bine...”, au transmis cei de la Salvamont Bușteni vineri, în jurul orei 20.30.

Foto: Salvamont Bușteni

Back To Top