accident șofer beat
Categorie: Știri locale
  • Un prahovean care s-a urcat beat la volan a intrat, azi-noapte, cu mașina într-un șanț e pe marginea drumului.
  • Omul nu s-a simțit deloc vinovat, ba chiar, la spital, s-a supărat pe cei care încercau să-i recolteze probe biologice. 
  • Oricum, s-a ales cu dosar penal.

Un accident care s-a dovedit că a fost provocat de un șofer beat a avut loc azi-noapte, la Plopu.

"Noaptea trecută, în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești- Biroul Rutier au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, pe o stradă din comuna Plopu, un autoturism ar fi intrat într-un șant.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din Plopu, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comună, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare intrând în șanțul de pe marginea drumului, aferent sensului său de deplasare.

Întrucât bărbatul se afla într-o vădită stare de ebrietate, polițiștii i-su solicitat să se supună testării cu etilotest, aparatul indicând valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, acolo unde a refuzat recoltarea", a informat IJP Prahova.

VEZI ȘI: Dosar penal pentru un șofer beat criță care a condus pe DN1

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea  de la prelevarea de mostre biologice.

Back To Top