Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

catuse3La data de 18 aprilie a.c., poliţişti ai Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Oragnizate şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti, beneficiind de sprijinul luptătorilor din cadrul Grupării „Matei Basarab” Ploieşti au efectuat o serie de 15 percheziţii domiciliare la nivel naţional, din care şase în municipiul Bucureşti, trei în municipiul Constanta, precum şi în Sinaia, Piteşti, Brăila, Craiova, Sibiu şi localitatea Fintea, judeţ Dâmboviţa.

Acţiunea a vizat destructurarea unui grup infracţional organizat, transfrontalier, care era specializat în săvârşirea de infracţiuni informatice.

În fapt, principalii doi suspecţi, G. Alexandru şi U. Mihai, în perioada octombrie 2010 – aprilie 2012 au constituit un grup infracţional, la care ulterior au aderat alte 11 persoane, în scopul obţinerii de beneficii financiare substanţiale, prin accesarea fără drept a unor sisteme informatice, prin încălcarea măsurilor de securitate.

Cei doi au obţinut, prin intermediul unor aplicaţii informatice, puse la dispoziţie de către E. Alin, date informatice, ip-uri, useri şi parole, ale unor conturi, pe care le-au utilizat ulterior pentru a apela numere cu suprataxă din străinătate (Marea Britanie, Germania, Spania, Taiwan, Siera Leone etc), obţinând un procent de 10-15% din valoarea apelurilor pe minut.

Un alt suspect din cadrul grupării, E. Gabriel, este suspectat că a perturbat grav, fără drept, funcţionarea unui site oficial, pe care  l-a accesat ilegal,  redirecţionand clienţii care accesau site-ul către o aplicaţie pirat şi ulterior către o pagină contrafăcută.

De asemenea, în perioada septembrie 2011 – aprilie 2012, suspecţii E. Petru şi G. Eugen au postat pe site-uri specializate din Statele Unite ale Americii, anunţuri de vânzare a unor autoturisme de lux, solicitând potenţialilor clienti, fie un avans din preţ, fie datele unor conturi sau carduri bancare. Datele astfel obţinute, au fost utilizate în mod fraudulos pentru a transferul unor sume substanţiale de bani din contul titularilor în conturile invinuiţilor.

Valoarea prejudiciului total cauzat prin activitatea infracţională depăşeşte suma de 6.000.000 de euro.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de acces, fără drept la un sistem informatic, în scopul obţinerii de date informatice, prin încălcarea măsurilor de securitate, deţinerea fără drept a unor programe informatice, cauzarea unor prejudicii materiale prin introducerea de date informatice în scopul obţinerii de mijloace materiale, prev.de art.42, art.44, art.45  şi art.49 din Legea nr. 161/2003.

La sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti urmează a fi conduse un număr de 17 persoane în vederea audierii.

În soluţionarea cauzei, anchetatorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al ofiţerilor din cadrul Secret Service si F.B.I.

Back To Top