Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

  parc-industrial-300x240Până în 2017, Parcul Industrial Ploieşti va avea căi de acces mărginite de arbori. Societatea este beneficiarul unui proiect organizat de ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă, prin care se urmăreşte plantarea, întreţinerea şi completarea unor perdele verzi, iniţial pe o suprafaţă de 11.000 de metri pătraţi.Proiectul „Perdele verzi - Parcul Industrial Ploieşti” va fi realizat în trei etape. Prima constă în alocarea fondurilor necesare implementării campaniei de plantare, pregătirea perimetrului pe care vor fi înrădăcinaţi arborii şi plantarea efectivă a lor pe 5.500 de metri pătraţi din suprafaţa pusă la dispoziţie, se arată într-un comunicat al societăţii beneficiare. Amplasamentul arborilor va fi realizat pe conturul căilor de acces aflate în proprietatea beneficiarului, ales pe baza unor studii şi analize de laborator. Mâine, începând cu ora 10.00 şi în cursul zilei de sâmbătă, voluntari ai SC Ploieşti Industrial Parc şi ai mai multor societăţi comerciale din municipiu vor începe plantarea puieţilor de stejar, paltin, tei argintiu, jugastru, dar şi de arbuşti: măceş, sânger şi păducel.

În cea de-a doua etapă a campaniei, care va dura până în 2013, plantările vor continua pentru diferenţa de suprafaţă, în funcţie de finanţarea pusă la dispoziţia organizatorilor proiectului.  Ultima etapă se va desfăşura până în 2017 şi presupune lucrări de completare pe suprafeţele plantate şi îngrijirea arborilor. Administrarea, întreţinerea şi paza suprafeţelor înverzite sunt garantate de S.C. Ploieşti Industrial Parc pentru minim 30 de ani, societatea asumându-şi, în acelaşi timp, asigurarea unei suprafeţe de teren echivalente şi înlocuirea arborilor tăiaţi în cazul în care terenul ocupat de perdeaua de arbori va fi parţial despădurit pentru realizarea altor proiecte de interes pentru Consiliul Judeţean Prahova, acţionarul principal.

Organizatorul proiectului, ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă, derulează din anul 2006 programe sociale şi de mediu în mai multe judeţe ale ţării.

Back To Top