Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

afi ploiești promoție vară
Categorie: Știri locale
  • Cumpărături pentru vacanță și premii de nerefuzat!

În perioada 4 iulie - 28 august 2022, cumpărăturile în valoare de minimum 250 lei pe un singur bon aduc săptămânal norocoșilor, prin tragere la sorți, un AFI Gift Card în valoare de 500 lei sau un beauty kit oferit de PUPA, perfect pentru vacanțele din vara aceasta.

Extragerile vor avea loc în fiecare zi de luni pentru înscrierile din săptămâna anterioară. Descoperă mai multe detalii pe: www.afi-ploiesti.ro.

Inspirație și premii cool la concursurile online

Nu rata concursurile de pe pagina de Facebook AFI Ploiești! Te așteaptă 8 săptămâni, 8 concursuri creative și zeci de premii de la magazinele partenere. Xpert Beauty, Reserved, Gerovital, SMYK all for kids, Samsonite, Intersport, Yves Rocher, cora sunt partenerii care pun la bătaie vouchere valorice sau produse foarte utile pentru aventurile care urmează. Nu le ratați!

AFI Gift Card, opțiunea perfectă de cadou

Este ziua soției, a celei mai bune prietene sau pur și simplu vrei să surprinzi o persoană dragă? AFI Ploiești îți ușurează alegerea cu opțiunea de AFI Gift Card. Îl poți încărca cu orice sumă dorești (între 50 și 10.000 lei), pentru ca persoana căreia i-l oferi să își aleagă singură produsele preferate, fie că este vorba de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru vacanță, decorațiuni de vară pentru casă, produse de beauty sau de ce nu, un răsfăț dulce sau un buchet de flori. Alege dintre cele peste 30 de brand-uri incluse în program. Descoperă toate beneficiile și magazinele incluse aici: https://www.afi-ploiesti.ro/gift-card/.

Profită de beneficiile AFI School Card

Cu AFI School Card ai 20% reducere în cafenelele, cofetăria și restaurantele partenere din AFI Ploiești! Ce condiții trebuie să îndeplinești? Dacă ai peste 14 ani și ești elev, student sau cadru didactic, îți poți lua GRATUIT de la Info Desk cardul AFI SCHOOL, cu care vei beneficia rapid de discount. Află detalii aici: https://bit.ly/3GWJIC4 #AFISchoolCard

#AFIPloiesti

VEZI ȘI: Ia-ți ce iubești și-o să adori ce primești la AFI Ploiești!

Back To Top