Categorie: Știri locale
cutitÎn ziua de 18.04.2012, în jurul orei 23.35 Dispeceratul Secţiei 1 Poliţie Ploieşti a fost sesizat cu privire la faptul ca într-o staţie de autobuz din zona Halelor Centrale  se află o persoană care a fost victima unei agresiuni.
La faţa locului, poliţiştii au găsit apelantul, care le-a indicat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Ploieşti, care cu câteva momente în urmă, ar fi lovit cu pumnii şi picioarele un bărbat, după care l-ar fi ameninţat pe acesta cu un cuţit.
Verificând zona unde a fost depistat suspectul, poliţiştii au găsit sub un autoturism parcat, un cuţit cu lama de aproximativ 20 cm lungime pe care suspectul l-a avut asupra lui şi cu care îl ameninţase pe bărbatul agresat.
Bărbatul în vârstă 51 de ani de ani, victimă a agresiunii, a fost transportat la spital unde a rămas internat sub supraveghere.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept a unei arme albe, urmând ca în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale acordate victimei, să se stabilească încadrarea juridică  afaptei.

Back To Top