Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

teste rapide covid
Categorie: Știri locale
  • Ministerul Sănătății a anunțat, miercuri, că Prahova a raportat 190 de noi infectări cu Covid, confirmate în 24 de ore.
  • Acum o săptămână, în județ erau depistate, în medie, 40 de cazuri pe zi.
  • Incidența a crescut și ea, rapid, ajungând azi la 1 la mie.

După ce ieri, DSP anunța că în județ au fost confirmate 124 de cazuri Covid, raportarea transmisă miercuri de Ministerul Sănătății arată că această cifră a crescut la 190, în doar 24 de ore.

VEZI ȘI: Ploieștiul și alte patru localități au reintrat în scenariul galben. Prahova a raportat, în 24 de ore, 124 de noi cazuri Covid

În prezent, județul se află încă în scenariul verde, dar are incidența de 1 la mie și șapte localități în scenariul galben, cu o rată a infectărilor peste 1,5. Este vorba despre ambele municipii, Ploiești și Câmpina, orașul Vălenii de Munte și comunele Gherghița, Chiojdeanca, Păulești și Cocorăștii Mislii.

În spitale sunt internați 57 de pacienți Covid, 11 dintre aceștia fiind copii. La ATI-Covid, în Prahova, se află patru bolnavi cu SARS-Cov-2.

covid11

covid12

covid13

Back To Top