Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

festivalul medieval Ploiești, Târg Domnesc 2022
Categorie: Știri locale
  • De la ora 17.00, pe Bulevardul Castanilor începe Festivalul Medieval.
  • Timp de trei zile, ploieștenii călătoresc în timp, în târgul meșteșugarilor și taberele cavalerilor.
  • Prima seară de festival se încheie cu un concert al trupei “Fără Zahăr”.

A trei ediție a festivalului medieval “Ploiești, Târg Domnesc” se deschide vineri, la ora 17.00, cu parada costumelor medievale care va porni, la ora 17.00, din Centrul Civic spre Bulevardul Independenței.

Bulevardul castanilor va fi, de altfel, locul de desfășurare a tuturor celorlalte evenimente. În intervalul orar 18.00 – 18.30, în această după-amiază, aici pot fi văzute dansuri medievale susținute de Asociația Paladinii de Terra Medieş.

În prima seară a festivalului, pe scena amenajată în fața Monumentului Vânătorilor de la Gara de Sud vor fi prezente mai multe trupe de muzică medievală și tradițională, vocal-instrumentală, care vor readuce în atenția publicului bucuria și frumusețea muzicală a vremurilor de odinioară.

VEZI ȘI: PLOIEȘTI, TÂRG DOMNESC. Circulația rutieră închisă pe Bd. Independenței, pentru Festivalul Medieval

De la ora 19.00, artiștii trupei TRUVERII vor oferi o călătorie muzicală, de-a lungul secolelor, prin întregul continent european. Aceștia vor fi urmați, de la ora 20.00, de CIMPOIERII DIN TRANSILVANIA, formație de muzică medievală și renascentistă, recunoscută la nivel național și european, care va reînvia la Ploiești sunetul tobelor meșteșugite, purtând ascultătorii pe tărâmuri încărcate de istorie.  Seara va continua, de la ora 21.00, cu un concert medieval-simfonic de calitate, susținut de către grupul LUPUS DACUS, format din muzicieni profesioniști, care vor cânta la o serie de instrumente autentice speciale și vor readuce printre cei prezenți frumusețea spiritului medieval. 

Seara se va încheia cu un concert susținut de trupa “Fără Zahăr”.

Tot astăzi, după ora 17.00, pe Bulevard se deschide “Târgul Meșteșugarilor”, cu produse hand-made realizate de artizani. Veți putea găsi, aici, pielărie tradițională și contemporană, bijuterii din pietre semiprețioase, îmbrăcăminte pictată manual, cosmetice naturale, lavandă și produse din lavandă, textile lucrate în serii limitate, decorațiuni, artizanat, jucării din materiale textile etc.

Pe Bulevardul Castanilor au fost amenajate și pot fi văzut, din această după-amiază, taberele cavalerilor, unde vor fi puse în scenă tradiții și obiceiuri din lumea medievală. Cei prezenți la eveniment sunt invitați, de la mic la mare, să asiste la momentele spectaculoase de turniruri între cavaleri și să observe, pe viu, meșteșugurile din acele timpuri, momente susținute de reprezentanții asociațiilor de reconstrucție istorică: PALADINII DE TERRA MEDIEȘ și TERRA ULTRASILVANA.

Pe durata celor trei zile ale“Ploiești, Târg Domnesc”, în cadrul festivalului va fi disponibilă și o zonă de street-food.

Back To Top