Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vega scandal
Categorie: Știri locale
  • Doi ploieșteni, amendați cu câteva mii de lei serile trecute, în urma unui conflict izbucnit în Colonia Vega, au ajuns aseară după gratii.
  • Indivizii au fost reținuți, fiind anchetați în urma incidentului de marți.

Inițial, scandalagiii din Colonia Vega au fost amendați cu 6.500 de lei. Imaginile cu o parte din incidentul de marți seară a apărut și în mediul on-line, într-o postare pe rețelele de socializare.

Imaginile pot fi văzute AICI. (Atenție, limbaj licențios!)

Joi, față de cei doi au fost luate măsuri suplimentare. “În urma probatoriului administrat, ieri, 21 iulie a.c.,  față de cei doi bărbați cu vârstele de 23, respectiv 51 de ani din municipiul Ploiești a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, a anunțat IJP Prahova, în cursul zilei de vineri.

VEZI ȘI: Scandal la Ploiești, în colonia Vega. Cum au fost potoliți doi indivizi recalcitranți

Cei doi, care ar fi dintre chiriașii Primăriei Ploiești, sunt cunoscuți, în zonă, se pare, pentru isprăvi precum cea de acum trei seri. 

Back To Top