Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

masina_avariataÎn noaptea de 20/21.04.2012, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti s-au prezentat pentru acordarea de îngrijiri medicale P. Ionuţ şi A. Ion, care au declarat că au fost victimele unui accident rutier produs cu intenţie de F. Nicolae.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi se deplasau pe jos pe str. Corlăteşti din municipiul Ploieşti, către str. Râfov, cu intenţia de merge la un magazin cu program non-stop.

La un moment dat, cei trei s-au întâlnit cu F. Nicolae, F. Georgian, M. Iulian şi D. Daniel, care se aflau într-un autoturism condus de ultimul. F. Nicolae se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi s-a simţit jignit de discuţiile purtate de fratele său cu A. Vasile, motiv pentru care a început să înjure persoanele din celălalt grup, aceştia ripostând în acelaşi mod.

În timpul altercaţiei verbale, lângă ei a oprit un autoturism condus de F. Corina, sora lui F. Nicolae, care a coborât şi a încercat să aplaneze conflictul verbal iscat între fratele său şi A. Vasile, dar în momentul în care intenţiona să urce în autoturismul cu care venise, fratele său a fugit de lângă ei, s-a urcat la volanul autoturismului şi a demarat în trombă către str. Râfov.

După ce a parcurs circa 10 m, F. Nicolae a întors autoturismul spre grupul celor trei, lângă care se aflau în acest moment şi sora, fratele şi cumnatul său şi s-a îndreptat în viteză către aceştia, care au fost nevoiţi să se ferească pentru a nu fi loviţi, însă A. Ion a fost călcat cu roata dreapta spate peste metatarsienele piciorului stâng şi P. Ionuţ a fost lovit cu partea laterală drepta a caroseriei autoturismului peste membrele superioare. A. Ion, simţindu-se ameninţat, a aruncat cu o piatră spre autoturism, spărgându-i geamul portierei stânga faţă.

F. Nicolae a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti în vederea recoltării de probe biologice, permisul de conducere fiindu-i suspendat pe o perioadă de 15 zile.

În urma analizării materialului probator, Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul şăvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi distrugere.

Totodată, în cauză a fost luată măsura sancţionării contravenţionale a lui A. Vasile, A. Ion, P. Ionuţ, F. Nicolae, F. Georgian, M. Grigore.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.J.P. Prahova

Back To Top