Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

festival printre măguri
Categorie: Știri locale
  • Festivalul “Printre Măguri” a ajuns la a VIII-a ediție, care va avea loc în weekend, la Măgureni, în județul Prahova.
  • Organizatorii au pregătit plimbări cu bicicleta, foc de tabără și trei seri de concerte.

În acest an, la festival și-au anunțat prezența Taxi, Sarmalele Reci, Danil Iancu, Cosmin Vaman&Trupa Spam, Folk Frate, Ovidiu Mihăilescu, Eugen Avram și Marius Matache. Invitați speciali sunt Mircea Vintilă&Vali Vătuiu.

“Festivalul «Printre Măguri, muzică, sport și arte frumoase», ajuns la a opta ediție, își deschide porțile în fiecare vară în iulie, în grădina de pe strada Herculești 705, din comuna Măgureni, județul Prahova. Sunt trei zile de muzică, de sport, chiar și când vremea nu e perfectă, de distracție în natură și la foc de tabără, de prietenie. Nu în ultimul rând este un prilej de descoperire a tradițiilor în decorul încărcat de istorie al locului.

Este un festival creat să relaxeze prin activitate. Serile sunt muzicale și dansante, iar zilele sunt pline de acțiune. Bicicliștii străbat kilometri prin împrejurimi, în funcție de condiția fizică a fiecăruia, dar se fac și tururi ghidate pentru cei care merg pe jos. Forma de relief predominantă este măgura – dealul tăiat de ape- ceea ce înseamnă că plimbările nu sunt foarte obositoare. Cei care rămân în grădină au la dispoziție standurile cu vânzare de produse tradiționale, vizionarea exponatelor sculptate în piatră sau pur și simplu își fac program de voie, pe malurile pârâului Prahovița, ce curge în apropiere.

Într-un cuvânt, este un sfârșit de săptămână altfel pentru iubitorii de natură, de muzică bună și de drumeții!” scriu organizatorii pe pagina evenimentului.

Festival “Printre Măguri”, ediția a VIII-a - PROGRAM

Programul ediției a VIII-a a Festivalului “Printre Măguri”

29 iulie – de la ora 19:00: Marius Matache, Folk Frate, Cosmin Vaman și Trupa Spam, Sarmalele Reci

30 iulie – de la ora 19:00: Eugen Avram, Ovidiu Mihăilescu, Daniel Iancu, Taxi

31 iulie – de la ora 12:00: Mircea Vintilă & Vali Vătuiu

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet și la terminalele Selfpay.

VEZI ȘI: VIDEO NEWS Trei premii importante pentru liceenii de la “Brâncoveanu Vodă” Urlați, la BOOVIE Festival. Regia Aniei Ionescu i-a lăsat mască pe membrii juriului

Back To Top