Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

amendă jandarmi autobuz adolescenți
Categorie: Știri locale
  • Trei adolescenți au fost sancționați din cauza scandalului provocat, luni seară, într-un autobuz de pe traseul TCE 35B.
  • Pentru că tinerii nu se potoleau, șoferul a cerut ajutorul jandarmilor.

Cei trei adolescenți, în vârstă de 15-16 ani, și-au făcut de cap până când un echipaj de jandarmi, chemat de șoferul TCE, i-a luat la întrebări.

„Ieri 25.07.2022, în jurul orei 22:25, printr-un apel telefonic la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, conducătorul unui autobuz de pe linia «35B» care circula în zona Păltiniș din municipiul Ploiești, a sesizat tulburarea ordinii publice în mijlocul de transport în comun de către un grup de tineri.

La fața locului a fost direcționat un echipaj de jandarmi, care a constatat faptul că trei tineri tulburau ordinea publică în mijlocul de transport în comun aparținând T.C.E. Ploiești, prin proferarea de injurii, expresii jignitoare și vulgare la adresa conducătorului auto și a celorlalte persoane din autobuz, provocând indignarea acestora.

VEZI ȘI: Pățania unei șoferițe în Ploiești: A rămas fără bani după ce a permis unor adolescenți să traverseze strada

Celor 3 persoane le-au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, constând în 2 avertismente și o amendă în valoare de 100 lei, având în vedere faptul că, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceștia sunt minori”, au precizat reprezentanții IJJ Prahova.

Incidentele de acest fel pot fi direct la dispeceratul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova, la nr. 0244/406.405.

Foto: IJJ Prahova

Back To Top