razie acțiune poliție prahova
Categorie: Știri locale
  • Câteva razii cu obiective în special pe linie rutieră au avut loc, marți, pe drumurile din Prahova.
  • Au fost verificați șoferi, inclusiv taximetriști, dar și pietoni.

Polițiștii Serviciului Rutier Prahova au derulat o acțiune pe raza de competență pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere care au avut ca principale cauze de producere indisciplina pietonilor, în timp ce, la Ploiești, verificările au verificat modul în care se desfășoară transportului de persoane în regim taxi.

Acțiunile au mai avut drept obiective prevenirea și combaterea faptelor antisociale, descurajarea elementelor infracționale precum și prevenirea și combaterea criminalității stradale.

Verificările au avut loc pe raza municipiului Ploiești, în orașul Bușteni, dar și pe drumurile naționale care traversează județul Prahova.

“În cadrul activităților au fost legitimate 240 de persoane şi au fost controlate 200 de autovehicule. Astfel, au fost aplicate 103 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 25.000 de lei.  Au fost efectuate 92 de testări cu aparatul etilotest și 6 cu aparatul DrugTest. Totodată, au fost reținute 4 permise de conducere, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și o autorizație de taxi a fost reținută”, a informat IJP Prahova după acțiunea de marți.

VEZI ȘI: Acțiune da Poliției, la Câmpina. Un tânăr de 27 de ani, depistat în trafic cu sistemul de evacuare modificat la motocicletă

Foto ilustrație

Back To Top