valea călugărească urmărire
Categorie: Știri locale
  • Încercarea polițiștilor din Valea Călugărească de a opri un șofer care părea că vrea să-i evite s-a transformat într-o urmărire între localități.
  • Când au reușit, în sfârșit, să-i pună capăt cursei, oamenii legii au descoperit că la volanul mașinii în cauză se afla, de fapt, un minor, fără permis și care, pe deasupra, era băut.

Azi-noapte, în jurul orei 2.00, polițiștii din Valea Călugărească aflați pe DJ 101F au observat un autoturism care se deplasa dinspre Radila spre Dârvari și al cărui șofer a întors brusc, la vederea echipajului.

„Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia având semnalele acustice și luminoase pornite, pe Drumul Comunal 68, reușind oprirea acestuia în satul Vadu Părului.  În urma legitimării conducătorului auto, polițiștii au constatat faptul că este vorba de un tânăr de 17 ani, care nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și furt în scop de folosință.

VEZI ȘI: Un șofer beat și fără permis a fost depistat de radar cu 128 de km/h, pe DN 1B, la Valea Călugărească

Foto ilustrație

Back To Top