Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

șofer drogat dn1b
Categorie: Știri locale
  • Un tânăr de 29 de ani a fost depistat de polițiștii rutieri din Prahova conducând ieri noapte, pe DN1B, în timp ce se afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Șoferul care conducea drogat a fost tras pe dreapta la Bucov.

“La data de 4 august a.c., în jurul orei 00:15, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Național 1, în localitatea Bucov au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în comuna Bucov.

Având în vedere comportamentul conducătorului auto, acesta a fost supus testării cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice”, au anunțat reprezentanții IJP Prahova.

VEZI ȘI: Tânăr de 27 de ani, din Bucov, depistat drogat la volan pe strada Gheorghe Doja din Ploiești

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

“Din fericire, acesta a fost depistat de polițiști înainte de a produce un eveniment rutier”, au mai transmis polițiștii.

Foto ilustrație

Back To Top