Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mercur ploiesti
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii au fost sesizați, joi dimineață, cu privire la cantitatea de mercur găsită într-o clădire din zona de sud a Ploieștiului.
  • Substanța a fost colectată de echipajele specializate din cadrul ISU, iar în cauză se fac cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru trafic de produse sau substanțe toxice.

“La data de 8 august a.c. în jurul orei 10.15, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că ar fi găsit o cantitate de mercur.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a reieșit faptul că în incinta unei hale dezafectate din zona de Sud a municipiului, într-un canal colector a fost găsită o cantitate de mercur.

Lucrătorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova au recoltat cantitatea de aproximativ 100 de grame de mercur.

Ulterior, în cursul zilei, polițiștii împreună cu pompierii prahoveni au mai recoltat o cantitate de pământ amestecată cu mercur.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Arme,  Explozivi și Substanțe Periculoase Prahova sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de produse sau substanțe toxice”, a informat IJP Prahova.

Anterior, ISU Prahova anunțase că ar fi vorba despre 900 de grame de mercur și 95 de kilograme de pământ amestecat cu această substanță.

VEZI ȘI: Aproape 1 kilogram de mercur descoperit într-o clădire dezafectată din Ploiești

Back To Top