Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

manastirea sinaia
Categorie: Știri locale
  • Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului va fi marcată, la Sinaia, printr-o ceremonie religioasă.
  • Tot luni, în stațiunea prahoveană va fi inaugurat Parcul Mănăstirii.

Luni, pe 15 august, va fi celebrat Hramul istoric al Mănăstirii Sinaia. Ceremoniile religioase vor începe la 9.30, cu Sfânta Liturghie Arhierească, oficiată de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, delegatul Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, alături de Arhimandritul Macarie Bogus, Starețul Sfintei Mănăstiri Sinaia și un sobor de preoți.

De la ora 12.00, în Parcul Mănăstirii va avea loc o scurtă slujbă de binecuvântare.

Ziua se va încheia în Parcul “Dimitrie Ghica”. De la ora 19.00, Ansamblul Violoncellissimo, condus de Maestrul Marin Cazacu va susține un concert în aer liber, “De la Baroc la… Rock!”, organizat în cadrul proiectului “Enescu și muzica lumii”, potrivit programului anunțat de autoritățile locale.

Evenimentele sunt organizate cu prilejul împlinirii a 327 de ani de la momentul în care ctitorul Mănăstirii, spătarul Mihail Cantacuzino, și Mitropolitul de la acea vreme au sfințit lăcașul de cult cu Hramul Adormirea Maicii Domnului, un eveniment cu o importanță hotărâtoare pentru viitorul localității.

VEZI ȘI: VIDEO NEWS Simona Halep și Toni Iuruc fac nunta în noiembrie, la Sinaia

Foto: lumeasatului.ro

Back To Top