Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

intrerupere apa
Categorie: Știri locale

 

• Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță lucrări de igienizare la rezervoarele de apă din comuna Drăgănești.
• Pentru aceste lucrări, apa va fi întreruptă de joi până vineri dimineață, în satele Drăgănești și Meri.

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că va întrerupe distribuția apei potabile în comuna Drăgănești (satele Drăgănești și Meri), în intervalul 25 august 2022, ora 8.00 – 26 august 2022, ora 8.00, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare a rezervoarelor de apă potabilă care alimentează localitatea, precum și a conductelor aferente.

Vor fi afectați de oprirea apei potabile abonații HIDRO PRAHOVA SA care locuiesc în satele Drăgănești și Meri, din comuna Drăgănești, în perioada indicată.

Societatea HIDRO PRAHOVA îşi cere scuze față de locuitorii care nu vor avea apă potabilă pe durata desfășurării lucrărilor de spălare-igienizare şi roagă toţi consumatorii vizați să îşi asigure rezerve pentru consum și uz casnic.

Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

CITEȘTE ȘI: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 august 2022

Back To Top