Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

judecatoria câmpina
Categorie: Știri locale
  • Judecătoria Câmpina s-a pronunțat, marți, în privința excepțiilor, în dosarul șoferiței de 22 de ani implicate în accidentul mortal din municipiu, soldat cu moartea unui băiat de 17 ani.
  • Tânăra este judecată pentru ucidere din culpă.

Termenul de marți a fost primul dat de Judecătoria Câmpina în această speță.

“În baza art. 342 din Codul de procedură penală, constată că nu s-au formulat cereri şi excepţii şi judecătorul de cameră preliminară nu a ridicat din oficiu excepţii. În baza art. 346 alin. (1), raportat la art. 35 alin. (1), art. 41 alin. (1) lit. a) şi art. 54 lit. a) şi b), raportat la art. 327 lit. a), art. 328 şi art. 329 din Codul de procedură penală: Constată competenţa funcţională, după materie, după calitatea persoanei şi teritorială a Judecătoriei Câmpina. Constată legalitatea sesizării instanţei. Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii. Împotriva încheierii se poate face contestaţie, în termen de 3 zile de la comunicare”, a stabilit instanța.

Dacă hotărârea va rămâne definitivă, este de așteptat ca judecătorii să stabilească data primei înfățișări a procesului pentru ucidere din culpă. Acuzația este adusă unei tinere de 22 de ani care, pe 7 aprilie 2022, a accidentat mortal, pe Bd. Carol I, un băiat de 17 ani.

VEZI ȘI: Un băiat de 17 ani a fost lovit mortal de mașină pe Bd. Carol I din Câmpina

Back To Top