Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

echipaje jandarmi
Categorie: Știri locale
  • Inspectoratul General al Jandarmeriei Române organizează concursuri în vederea ocupării unor posturi vacante, inclusiv în județul Prahova.
  • Noii jandarmi vor fi recrutați prin încadrare directă sau rechemare în activitate.

Cele patru posturi scoase la concurs pentru Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova sunt:

-  ofițer specialist II în specialitatea informare, relații publice și cu publicul (1 post);

-  ofițer specialist II în specialitatea intendență (1 post);

- subofițer tehnic principal în specialitatea auto (2 posturi).

“Transmiterea cererilor de înscriere la concursuri, a declarației de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare și a cărții de identitate se face în perioada 12-20.09.2022, exclusiv online la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Toate documentele necesare se scanează și se transmit pe adresa de e-mail menționată, în format PDF, termenul limită pentru transmiterea celorlalte documente constitutive ale dosarelor de recrutare fiind 23.09.2022.

Toate informațiile privind organizarea concursurilor, inclusiv tematica și bibliografia pot fi obținute accesând: www.jandarmeriaprahova.ro/ secțiunea Carieră.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute de la Compartimentul Resurse Umane din cadrul unității, la numărul de telefon: 0244/406412, între orele 08.00 – 16.00 de luni până vineri”, informează IJJ Prahova.

VEZI ȘI: Jandarmi trimiși în judecată de DNA, pentru fraudarea unor concursuri

Back To Top