Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accidente victime prahova
Categorie: Știri locale
  • Două persoane au ajuns la spital, duminică seară, în jurul orei 20.00, în urma unui eveniment produs pe DN1A, la Gura Vitioarei.
  • Un alt accident, în care au fost implicați șase adulți și doi copii, a avut loc pe DN1, la Breaza.

Cele două accidente s-au produs în decurs de mai puțin de două ore.

Primul a fost accidentul de pe DN1A, produs la Gura Vitioarei, în apropiere de Vălenii de Munte. Impactul a avut loc între trei mașini în care se aflau șase adulți și doi copii. ISU Prahova a anunțat că un bărbat a fost asistat medical la fața locului, dar a refuzat transportul la spital.

VEZI ȘI: Al doilea accident mortal în acest weekend, în Prahova

Ulterior, un autoturism condus de o femeie de 69 de ani și o motocicletă condusă de un bărbat de 50 de ani au intrat în coliziune pe DN1, la Breaza, în zona cartierului Nistorești. În urma evaluării medicale au fost asistate 2 persoane (ambele pe motocicletă) și, ulterior, transportate la spital, a anunțat ISU Prahova.

VEZI ȘI: Bilanț sumbru: 32 de persoane au murit în accidente rutiere grave produse în Prahova în ultimele 8 luni. Principalele cauze

Foto ilustrație

Back To Top