Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gospodării drajna pnnr
Categorie: Știri locale
  • Proiectul propus de Consiliul Județean Prahova, pentru restaurarea şi includerea în circuitul turistic a mai multor gospodării din Drajna, a obținut finanţare prin PNRR.
  • Valoarea este de  1.772.172,00 de lei.
  • Propunerea venită din Prahova este singurul obiectiv admis din zona Sud Muntenia care a îndeplinit toate criteriile necesare includerii în cadrul Rutei satelor cu arhitectură tradițională.

Proiectul „Gospodării tradiționale în localitatea Drajna” presupune realizarea de lucrări de reabilitare/restaurare a şase gospodării tradiţionale. Mai exact, vor fi restaurate elementele de lemn (prispa, stâlpii, elementele traforate), vor fi refăcute acoperișurile realizată din șindrilă sau țiglă tip solzi și finisajele exterioare ale pereților (în special cu materiale tradiționale: lipitură de lut sau tencuială de nisip-var), vor fi restaurate ferestrele de lemn știind că ferestrele au un rol important în conturarea imaginii casei tradiționale și vor fi puse în valoare și alte elemente tradiționale existente în gospodărie, precum anexele (grajdul sau cotețul de animale). În funcție de posibilități, se va amenaja o zonă cu obiecte de artă și uz gospodăresc tradiționale.

“Selecţia obiectivului a avut loc în cadrul apelului de proiecte Pilonul IV. Coeziunea socială și teritorială, Componenta C11. Turism și cultură, Investiția I1 – Promovarea celor 12 rute turistice/culturale, Programul România Atractivă, Modernizarea/Reabilitarea siturilor turistice Apel 2. Cele 12 rute tematice sunt: ruta castelelor, ruta curiilor, ruta culelor, traseul gastronomiei tradiționale românești, ruta bisericilor fortificate, ruta bisericilor de lemn, ruta mănăstirilor din zona Moldovei, ruta Sfântul Ladislau, traseul castrelor romane, ruta fortărețelor, refacerea peisajului cultural din Delta Dunării și ruta satelor cu arhitectură tradițională”, au informat reprezentanții CJ Prahova.

VEZI ȘI: Finanțare prin PNRR pentru două obiective turistice din Prahova: Castrul Roman de la Drajna și Cașcaveaua de la Valea Doftanei

Back To Top