Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

arestat tâlhărie femeie
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii din Ploiești au reținut un bărbat bănuit că, acum aproximativ două săptămâni, ar fi comis o tâlhărie pe raza municipiului.
  • Victima a fost atacată seara, pe stradă, în zona de nord a orașului.

Bărbatul este bănuit că a comis o tâlhărie reclamată de o femeie pe data de 11 septembrie. Polițiștii l-au depistat și reținut abia marți, ieri pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă.

“La data de 27 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului în urma investigațiilor și cercetărilor efectuate au identificat și ulterior reținut o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 21.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că mama sa ar fi victima unei infracțiuni.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificată persoana vătămată care a declarat faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din zona de Nord a municipiului Ploiești, un bărbat i-ar fi smuls lanțul de la gât, fugind într-o direcție necunoscută.

În continuare, polițiștii au efectuat activități investigativ-operative și au reușit identificarea persoanei bănuite ca fiind un bărbat de 50 de ani din comuna Bărcănești”, a informat IJP Prahova.

La domiciliul bărbatului a fost efectuată o percheziție pentru completarea probatoriului existent, individul fiind reținut pentru ca, miercuri, instanța de judecată să admită propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

VEZI ȘI: Femeie din Buzău cercetată, în Prahova, pentru furtul unei borsete cu 2.000 de lei

Foto ilustrație

Back To Top