Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

anunț centru civic liliesti băicoi
Categorie: Știri locale

Orasul Băicoi este beneficiarul proiectului cu titlul: ’’CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE PENTRU GRADINITA CENTRU CIVIC LILIESTI”, cofinantat din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare nr. 7067 din 30.08.2021, cod SMIS 140262.

Proiectul este finantat in cadrul:

Programului Operational Regional 2014-2020, POR/776/3/1/Creșterea eficienței energetice în clădirile rezidențiale, clădirile publice și sistemele de iluminat public, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri energetice mari/1/Creșterea eficienței energetice în clădirile rezidențiale, clădirile publice și sistemele de iluminat public, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri energetice mari

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

Organismul Intermediar: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia

Valoarea totala a proiectului: 1.916.262,37 lei, dintre care contributia F.E.D.R. este 1.451.556,80 lei, fondurile alocate din bugetul national 222.002,77 lei, iar contributia cofinantarii din bugetul local este de 34.154,30 lei. 

Proiectul se implementeaza in orasul Baicoi, in decursul unei perioade de 37 de luni de la data semnarii contractului de finantare, respectiv între data 01.07.2020 și data 29.07.2023.

Obiectivul general al proiectului:

Obiectivul general al proiectului consta in creșterea eficienței energetice a clădirii Gradinitei Centru Civic Liliesti din orasul BAICOI, județul PRAHOVA, prin implementarea unui set de măsuri de reabilitare termica vizand gestionarea inteligenta a energiei si utilizarea energiei din surse regenerabile.          

Obiective specifice ale proiectului:

Obiectiv specific 1: Cresterea numarului cladirilor publice cu o clasificare mai buna a consumului de energie din orasul BAICOI prin trecerea de la clasa energetică E la clasa energetică A a Gradinitei Centru Civic Liliesti la finalul implementarii proiectului.

Obiectiv specific 2: Reducerea nivelului anual specific al gazelor cu efect de seră cu 81,89% față de valoarea înregistrată la începutul implementării proiectului, prin implementarea măsurilor specifice de reabilitare termică.

Obiectiv specific 3: Reducerea consumului anual de energie primară cu 81,87% față de valoarea înregistrată la începutul implementării proiectului, prin implementarea măsurilor specifice de reabilitare termică.

Obiectiv specific 4: Reducerea consumului anual de energie finală din surse neregenerabile cu 81,87% față de valoarea înregistrată la începutul implementării proiectului, prin implementarea măsurilor specifice de reabilitare termică.

Obiectiv specific 5: Reducerea consumului anual specific de energie primară pentru încălzire din surse neregenerabile cu 82.43% față de valoarea înregistrată la începutul implementării proiectului, prin implementarea măsurilor specifice de reabilitare termică.

Obiectiv specific 6: Utilizarea de surse regenerabile de energie prin care sa se realizeze minim 10% din energia primara dupa implementarea proiectului.

Persoana de contact: dl. Anghelache Florin-manager proiect, avand urmatoarele date de contact: tel. fix 0244260830, tel. mobil 0728270056, fax 0244260987, e-mail, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

centru civic liliesti1

centru civic liliesti2

Citiți și: Anunt de finalizare a proiectului „CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE A ILUMINATULUI PUBLIC IN ORASUL BĂICOI”

 

 

 

Back To Top