Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ro2d2 robotica
Categorie: Știri locale
  • Echipa de robotică Ro2D2, a Colegiului Național “Mihai Viteazul” Ploiești, a pregătit o serie de activități pentru copiii care vor să petreacă activ prima vacanță din acest an școlar.
  • Tabără urbană de robotică LEGO MINDSTORMS EV3 și Atelierul Arduino sunt propunerile elevilor CNVM, pentru copiii de 3-6 ani.

„Copiii vor audia o prezentare a echipei Ro2D2, o prezentare a roboților Lego si au posibilitatea să programeze roboții LEGO, împreuna cu membrii echipei.

Vor observa cum se realizează programul,  cum se finalizează proiectul și pot observa rezultatele muncii lor. Nu sunt necesare cunoștințe de programare anterioare.

Activitățile de acest tip încurajează gândirea creativă a copiilor, prin aplicarea unor concepte științifice la contexte reale, copiii pot beneficia de sesiuni de brainstorming, își folosesc imaginația și pot observa rezultatele tangibile ale muncii lor. De asemenea, se dobândesc abilități de lucru în echipă”, spun membrii echipei de Robotică de la CNMV.

Citiți și: Idei pentru Halloween. La Zoo Bucov, cei mici se vor costuma și vor spune povești de groază la lumina lanternelor

Tabăra urbană se desfășoară pe parcursul a 2 zile, pe 24 și 25 octombrie, în intervalul 11.00 – 13.00, iar  în Sala de lecții a Muzeului Județean de Științele Naturii. Este un bun prilej pentru cei mici să își testeze aptitudinile, să construiască și să programeze primii roboți din Lego și să-și facă noi prieteni.

Participarea este gratuită, iar la finalul cursului cei mici vor primi și un certificat de atestare.

Citiți și: Echipa de Robotică de la CNMV Ploiești Ro2D2 a creat un sistem inteligent de irigare automată pentru Grădina Botanică Bucov

Activitățile fac parte din proiectul mai amplu “Către generația viitorului prin educația STEM”, finanţat de Consiliului Judeţean Prahova, în baza Legii  350/2005.

Back To Top