Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

trasee
Categorie: Știri locale

 

• Marți, 25 octombrie, în zona Gării de Sud a municipiului, sunt organizate manifestările prilejuite de Ziua Armatei Române.
• Pentru a permite desfășurarea evenimentelor, traseele mijloacelor de transport în comun din zonă vor fi deviate.



La Monumentul Vânătorilor din Zona Gării de Sud, se impune reorganizarea transportului public local.

Între orele 09.00 și 12.00, traseele cu parcurs pe Bd. Independenței vor circula cu ruta ocolitoare între statuia Radu Stanian și Gara Sud: pe str. Bobâlna la sensul spre Sud, unde vor efectua stațiile Pelican și Liceul de Muzică și pe str. Democrației la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde se vor efectua stațiile 13 Decembrie, Covurlui și Muzeul de Istorie.

Troleibuzele din traseele 44 și 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru și Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.

CITEȘTE ȘI: Manifestări de Ziua Armatei, marți, la Monumentul Vânătorilor de la Gara de Sud

La traseele 1 și 30, la sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud. După stația Rulmenți Grei, următoarea stație va fi 13 Decembrie/Democrației.

Traseul 401 (la sensul spre Centru) din stația Rulmenți Grei va urca podul și va intra la Prahova Value Centre prin coborâre pe breteaua de acces, fără intrare în Gara Sud.

La traseele 2 și 32, la sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud. După stația Pleiades, următoarea stație va fi 13 Decembrie/Democrației.

Traseele 444 și 4545 vor avea capăt de linie la Bariera București.

În funcție de dispozițiile Poliției Rutiere, atât intervalul orar cât și rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

Foto: ziarul incomod

CITEȘTE ȘI: Traseul autobuzelor, deviat luni seara, în zona stadionului „Ilie Oană”

Back To Top