Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

șofer beat
Categorie: Știri locale
  • Un șofer de 40 de ani, din Ploiești, a fost găsit azi-dimineață zăcând la volanul mașinii sale pe care o trăsese într-o stație de autobuz.
  • După ce a fost testat de polițiști, i-a trecut dispoziția “pașnică”, așa că a dat și mai rău de bucluc.

Bărbatul a fost găsit zăcând beat, în jurul orei 4.00, de polițiștii locali care au anunțat cazul la Biroul Rutier al Poliției Municipale.

“Noaptea trecută, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești- Biroul Rutier, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza municipiului, au fost sesizați de către Poliția Locală Ploiești despre faptul că într-o stație de autobuz de pe Bulevardul Republicii se află, oprit, un autoturism al cărui conducător auto emană halenă alcoolică.

Cu ocazia solicitării documentelor personale și ale autoturismului, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiu, care emana halenă alcoolică.

Citiți și: Scandal în parcarea unui centru comercial din Ploiești. Unul dintre șoferii implicați era beat

Având în vedere acest aspect, polițiștii au testat bărbatul cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care au condus șoferul la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, acesta refuzând cele două recoltări”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Foto ilustrație

Back To Top