Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

fara permis câmpina
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii din Câmpina au deschis dosar penal în cazul unui bărbat de 77 de ani, cu domiciliul în SUA, pe care l-au depistat ieri după-amiază, la volan, pe un bulevard din municipiu.
  • Aceștia au constatat că șoferul în cauză nu avea voie să conducă în România.

"La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului, au oprit, pentru control, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 77 de ani, domiciliat în Statele Unite ale Americii.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, deși bărbatul deține un permis de conducere, acesta nu este internațional, nefiind valabil pe teritoriul României", a anunțat IJP Prahova.  

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

Citiți și: Un tânăr din Câmpina și-a riscat libertatea pentru parfumuri și bijuterii de 800 de lei

Foto ilustrație

Back To Top