Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

furt arbori câmpina
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii din Valea Doftanei anchetează un furt de lemne comis în weekend, la Provița de Jos.
  • Doi bărbați sunt cercetați, în urma unei sesizări făcute de un angajat de la Ocolul Silvic.

Cei doi prahoveni sunt din Poiana Câmpina.

“La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Valea Doftanei au fost sesizați despre faptul că două persoane sustrag material lemnos dintr-o pădure de pe raza comunei Provița de Jos.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat apelantul, în calitate de reprezentant al Ocolului Silvic din zona Provița de Jos care a declarat că în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu a depistat doi bărbați care cărau doi trunchi de arbori esență gorun, care la vederea acestuia i-au abandonat și au fugit într-o direcție necunoscută.

Citiți și: Hoț prins la ieșirea din țară, la o lună de la furturile pe care le-a comis în Breaza și Poiana Câmpina

În urma verificărilor efectuate,  polițiștii au identificat și depistat cele două persoane bănuite de comiterea faptelor, ca fiind doi bărbați cu vârstele de 38, respectiv 40 de ani, ambii din comuna Poiana Câmpina.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat faptul că cei doi ar fi tăiat și sustras din pădurea fondului forestier privat cantitatea de 1.450 metri cubi material lemnos, fiind predată în custodie reprezentantului Ocolului Silvic”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori.

Back To Top