Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

șoferi fără permis
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii care acționau pe drumurile din județ au depistat ieri după-amiază, în doar câteva ore, trei persoane care se urcaseră la volan fără a avea dreptul de a conduce.
  • Printre ei se numără și un bărbat de 70 de ani al cărui permis era expirat de prin 2010.
  • Un altul, ploieștean, al cărui permis era suspendat, a fost protagonistul unei urmăriri, pentru că a încercat să fugă de polițiștii care i-au făcut semn să oprească.

Primul dintre cei trei șoferi anchetați pentru că s-a urcat la volan având un permis suspendat din luna septembrie este un prahovean de 47 de an, din Gura Vitioarei. Acesta a fost prins în timpul unui control de rutină derulat ieri, în jurul orei 16.45, de polițiștii din Azuga, pe DN1. Bărbatul se afla la volanul unei autoutilitare și se îndrepta spre Ploiești când a fost tras pe dreapta, iar oamenii legii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat din luna septembrie 2022.

După scurtă vreme, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte care acționau pe DJ102B, în comuna Posești, au înregistrat cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 72km/h(+22km/h peste limita legală), condus de un bărbat în vârstă de 70 de ani din comună. “În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat ca acesta deține permis de conducere pentru categoria C și Tr. expirat din luna august a anului 2010”, au anunțat reprezentanții IJP Prahova.

Citiți și: Tânăr de 19 ani lovit de un individ fără permis și abandonat la locul accidentului. Medicii au alertat Poliția

Ulterior, în jurul orei 21.00, a venit rândul agenților din Blejoi să deschisă un dosar penal pe numele unui ploieștean pe care l-au urmărit după ce acesta a tăiat linia continuă și a încercat să fugă, la vederea echipajului de Poliție. “Polițiștii au observat în trafic un autoturism care a virat stânga încălcând marcajul longitudinal continuu care desparte sensurile de mers. În continuare, au pornit în urmărirea autoturismului, fiind oprit la scurt timp prin folosirea semnalelor acustice și luminoase. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că la volanul autoturismului se află un bărbat în vârstă de 44 de ani din municipiul Ploiești, care figurează în bazele de date cu dreptul de a conduce cu restricții – suspendat”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.

În toate cele trei cauze au fost deschise dosare penale pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Back To Top