Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scandal valea călugărească
Categorie: Știri locale
  • Scandal monstru între doi frați, aseară, la Valea Călugărească.
  • A fost nevoie de intervenția Poliției pentru a-l potoli pe cel care-și pierduse firea.
  • Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, și-a petrecut apoi noaptea în arest.

Polițiștii din Valea Călugărească au fost sesizați aseară, în jurul orie 20.30, prin 112, cu privire la ce se întâmpla într-o gospodărie din comună. Un bărbat a reclamat că fratele său provoacă scandal la domiciliu.

“Polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoana implicată ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani, care avea asupra sa un obiect contondent cu care ar fi amenințat pe fratele său dar și pe concubina acestuia.

Totodată acesta a pătruns fără drept în locuința fratelui unde ar fi spart geamul tip termopan de la intrarea locuinței și o ușă din interiorul acesteia.

Citiți și: Un bărbat din Valea Călugărească, cu permisul suspendat, a încercat să-i păcălească pe polițiști făcând schimb de locuri cu soția sa

În baza probatoriului administrat față de bărbatul de 35 de ani din comuna Valea Călugărească a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive”, a anunțat IJP Prahova.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare.

Foto ilustrație

Back To Top