Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rachetă
Categorie: Știri locale
  • Pompierii intervin pentru a asigura măsurile specifice într-o zonă locuită în care au căzut bucăți dintr-o rachetă anti-grindină.

Potrivit ISU Prahova, incidentul a avut loc într-un sat din Valea Călugărească.

racheta antigrindina valea4"Pompierii din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești intervin cu o autospecială de stingere pentru asigurarea zonei și a măsurilor specifice de prevenire a incendiilor după ce bucăți dintr-o rachetă antigrindină a căzut pe o casă, în sat Vârfuri", menționează sursa citată.

Incidentul a avut loc duminică dimineță, în jurul orei 9.00. Racheta fusese lansată din apropierea localității. O bucată de plastic a lovit acoperișul unei case, producând pagube minore, spun reprezentanții ISU.

Citiți și: Un bărbat din Valea Călugărească, cu permisul suspendat, a încercat să-i păcălească pe polițiști făcând schimb de locuri cu soția sa

La fața locului s-au deplasat reprezentanți ai punctului anti-grindină, care nu s-au înțeles cu proprietarul în privința despăgubirilor, drept pentru care, la ceva timp după incident, acesta din urmă a apelat numărul de urgență 112.

racheta antigrindina valea2

racheta antigrindina valea3

racheta antigrindina valea5

Foto: ISU Prahova

 

 

Back To Top