Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cutia școlarului
Categorie: Știri locale

 

• Primăria municipiului Ploiești a recepționat, luni, pachetele care conțin ,,Cutia Școlarului” și care vor intra în posesia elevilor din clasa 0, de la școlile ploieștene.
• Unitățile de învățământ preuniversitar din Ploiești vor intra în posesia „Cutiei Școlarului” în zilele de marți, 22 noiembrie și miercuri, 23 noiembrie, începând cu orele 12.30.

Municipalitatea ploieșteană va distribui unităților de învățământ ploieștene, conform proiectului recent aprobat, 1.824 de pachete cu rechizite destinate copiilor din clasa 0 – pregătitoare, în concordanță cu prevederile Hotărârii nr. 479/11.10.2022 a Consiliului Local Ploiești privind acordarea pentru anul școlar 2022 – 2023 a pachetului cu rechizite „Cutia Școlarului”.

Prin proiectul ,,Cutia Școlarului”, sprijină cei mai mici elevi din învățământul primar, cu un set de rechizite școlare gratuite, asamblate într-un pachet atractiv, atât pentru fete cât și pentru băieți, care să fie utilizate cu interes în acest an școlar.

CITEȘTE ȘI: 1.800 de pachete cu rechizite gratuite, la Ploiești, pentru copiii din clasele pregătitoare

Municipalitatea ploieșteană mai derulează un program similar, Primul ghiozdan, prin intermediul căruia mii de copii ploieșteni, care au frecventat clasa I, au beneficiat, în ultimii 10 ani, de rechizite școlare gratuite și ghiozdane.

,,Cutia Școlarului”, noul proiect al Primăriei Municipiului Ploiești, a fost gândit din aceleași perspective, respectiv de a se acorda o facilitate concretă elevilor din învățământul primar și de a se combate abandonul școlar timpuriu.

,,Cutia Școlarului” conține:

- Caiet de lucru – Matematică;
- Caiet de lucru – Limba română;
- Set carioci;
- Pahar pictură din material plastic;
- Caiet tip I, A5 – 2 buc;
- Caiet matematică, A5 – 2 buc;
- Hârtie glasată – 6 culori;
- Set de scris – 4 piese;
- Stilou cu 2 rezerve;
- Acuarele – 12 culori;
- Caiet de lucru exerciții grafice;
- Set creioane colorate;
- Caiet de lucru - Dezvoltare personală;
- Mapă plastic cu buton, A4;
- Set etichete școlare;
- Bloc desen, A4.

CITEȘTE ȘI: Rechizite gratuite și la clasa pregătitoare. Ce va conține pachetul pentru elevii din Ploiești

Back To Top