Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

copil gasit mort ploiesti
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii din Ploiești au fost alertați, marți, cu privire la decesul unui bebeluș, într-o locuință din municipiu.
  • Potrivit unor surse, sesizarea a venit din zona Rafinorilor, iar cel care a anunțat autoritățile ar fi un vecin al familiei copilului.

“La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că un copil în vârstă de 2 luni a decedat în locuința sa din municipiul Ploiești.

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, unde a fost identificată mama minorului, o tânără în vârstă de 15 ani și copilul, care nu mai prezenta semne vitale, decesul fiind declarat de echipajul medical sosit la fața locului.

Cu ocazia examinării vizuale a trupului copilului nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exectitate, a cauzei decesului”, sunt informațiile oficiale furnizate de IJP Prahova cu privire la acest caz.

Citiți și: Zguduitor! Mamă și copil, morți la câteva ore distanță. Femeia și-a pus capăt zilelor când a aflat ce s-a întâmplat cu micuțul

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru ucidere din culpă și act sexual cu un minor.

Potrivit unor informații neoficiale, tatăl micuțului care a murit ieri, în circumstanțe deocamdată neclare, are 30 de ani.

Back To Top