Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

furt pește
Categorie: Știri locale
  • Trei tineri s-au “aprovizionat”, din bălțile de la Fulga, cu peste 100 de kilograme de pește, pe care plănuiau să-l comercializeze în zona Mizil.
  • Din păcate pentru ei, au fost depistați de polițiști înainte să valorifice marfa sustrasă.

Polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Ciorani au fost sesizați, sâmbătă după-amiază, de directorul unei amenajări piscicole din comuna Fulga, despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras pește din unul din bazine, ulterior plecând cu un autoturism.

“În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări pe raza comunelor adiacente, ocazie cu care persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate și depistate în comuna Baba Ana, ca fiind 3 tineri cu vârstele de 19, 22 respectiv 30 de ani, domiciliați în comuna Fulga.

Cu ocazia controlului autoturismului, polițiștii au descoperit cantitatea de 126 de kilograme de pește, care a fost ridicată și predată directorului societății.

Citiți și: Un ploieștean bănuit de furt, distrugere și lovire a fost reținut abia după o lună

Din verificări, s-a stabilit faptul că cei trei urmau să comercializeze peștele în cauză pe raza mai multor comune din apropierea orașului Mizil”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Foto ilustrație

Back To Top