Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cereri plata apia râfov
Categorie: Știri locale
  • APIA primește Cereri de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină aferente ultimului trimestru al anului 2022.
  • Documentele pot fi depuse până la 31 ianuarie.

Primăria Râfov a emis o informare pentru fermierii de pe raza comunei, anunțând că, în această perioadă, până la data de 31 ianuarie 2023 inclusiv, se depun Cererile de plată care vizează rambursarea ajutorului de stat pentru cantitățile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei 01 octombrie – 31 decembrie 2022 (trimestrul IV al anului 2022).

Cererile se depun sau pot fi transmise prin mijloace electronice la Centrele APIA, de către administratorul/reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia, însoţite de documentele din Anexă.

Toate documentele depuse în copie vor fi certificate pentru conformitate cu originalul de către solicitantul sprijinului, însușite prin semnătura și vor purta sintagma “conform cu originalul”.

Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenței dintre rata accizei standard și rata accizei reduse pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor  mecanizate în agricultură a cărei valoare unitară este de 1,630 lei/litru.

Lista documentelor care însoțesc cererile de plată, în funcție de sectorul pentru care sunt depuse >>> AICI.

Citiți și: Campanie gratuită de testare a femeilor, la Râfov, pentru depistarea cancerului de col uterin

Back To Top