Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

restricții meci ijj prahova
Categorie: Știri locale
  • Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat solicitarea Asociației Clubul Sportiv Petrolul 52 privind restricționarea căilor de acces pietonal și rutier, în zona stadionului “Ilie Oană”, duminică, în ziua meciului dintre Petrolul Ploiești și Universitatea Craiova.

Vor fi valabile restricții de circulație pe mai multe străzi din zona arenei sportive, duminică, în intervalul 12.30 - 18.30.

“Vor fi restricționate căile de acces pietonal și rutier pe strada Stadionului, strada Alexandru Vlahuță și strada Mihai Bravu, pentru desfășurarea, în condițiile impuse de către Federația Română de Fotbal și Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova «Colonel Alexandru Enescu», a meciului oficial din cadrul Ligii 1 dintre FC Petrolul Ploiești și Universitatea Craiova, care este programat pe stadionul «Ilie Oană», duminică, 05 martie 2023, de la ora 15.30”, a informat Primăria Ploiești.

Citiți și: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ȘI TRASEE TCE DEVIATE, VINERI, ÎN PLOIEȘTI, PE DURATA MANIFESTĂRILOR DE ZIUA NAȚIONALĂ A BULGARIEI

Foto ilustrație - arhiva IJJ Prahova

Back To Top