Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

copil accident cameliei
Categorie: Știri locale
  • Băiatul de 10 ani lovit de două mașini în timp ce traversa, pe bicicletă, pe o trecere din nodul Ploieștiului, a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale, imediat după eveniment.
  • Se pare că mama acestuia intenționează să contacteze un avocat care să reprezinte interesele copilului în cazul de față, femeia acuzând în spațiul public că unul dintre șoferii implicați ar fi vorbit la telefon în momentul producerii accidentului.
  • O persoană apropiată familiei spune că mama băiatului accidentat ar avea nevoie de sprijin, inclusiv financiar, pentru demersurile juridice și îngrijirile medicale.

Apelul apare pe rețelele de socializare la o zi după mesajul pe care mama băiatul implicat în accidentul de pe str. Cameliei l-a transmis, tot printr-o postare pe Facebook.

Citiți și: MESAJ DUR PUBLICAT DE MAMA COPILULUI LOVIT DE DOUĂ MAȘINI, PE STR. CAMELIEI, PENTRU ȘOFERII IMPLICAȚI. FEMEIA SUSȚINE CĂ UNUL DINTRE EI VORBEA LA TELEFON

De această data, autorul este o persoană care spune că ar fi prietenă cu femeia în cauză.

“Băiețelul unei prietene a fost lovit recent de două masini (lovit de una si proiectat in cealaltă). Ana este o mamă singură, cu doi copii si doar o mama stie ce înseamnă sa stai cu sufletul la gură lângă copilul bolnav.

Este prima oară când fac o astfel de postare însă, durerea suflețelului de 10 ani a trecut prin poză si a ajuns la mine.

Nici nu vreau sa ma gândesc ce poti simți ca mamă cand îți vezi copilul legat de o targă, în timp ce țipă de durere, nu poate dormi, nu poate mânca din cauza loviturilor, iar tu nu poți face nimic.

Ana are nevoie acum de susținere, și morală, dar mai ales financiară ca sa treacă mai ușor și bine peste acest hop din viața lor.

Medicii au spus ca copilul se va recupera, însă acum au nevoie de mai multe controale medicale, cheltuieli cu avocatul și de acoperirea mai multor nevoi pe care le presupune această perioadă.

Daca vreți si puteti ajuta, numărul de Revolut al Anei este (0799) 633 393 (Ana Rădulescu)” este mesajul care cirul pe Facebook. 

Postarea o puteți găsi aici.

Back To Top