Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

câmpinean arestat preventiv
Categorie: Știri locale
  • O vizită banală, de weekend, s-a încheiat cu Poliție și medici.
  • Scandalul a avut loc la Câmpina, sâmbătă seară, iar cel responsabil a ajuns după gratii, în arest preventiv.

Un câmpinean de 51 de ani se află în arest, de sâmbătă seară, când a fost reținut fiindcă a agresat un cuplu la care mersese... în vizită!

"La data de 18 martie a.c., în jurul orei 19.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. Din verificări, s-a stabilit faptul că atât apelanta cât și concubinul acesteia, aflându-se la adresa de domiciliu, au avut un conflict spontan cu un alt bărbat în vârstă de 51 de ani, care se afla în vizită la aceștia. La scurt timp, conflictul a degenerat, moment în care femeia și bărbatul în vârstă de 51 de ani s-ar fi agresat reciproc, ulterior și concubinul apelantei intervenind în altercație, fiind lovit și el de bărbat. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a acordat primele îngrijiri necesare apelantei și concubinului acesteia, ulterior cei doi fiind transportați la spital", au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Citiți și: CÂMPINEAN PRINS ÎN FLAGRANT, LA FURAT, ÎNTR-O CURTE DIN MUNICIPIU

Bărbatul de 51 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior față de acesta a fost dispuspă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Foto ilustrație

Back To Top