Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vandalism parc sala sporturilor
Categorie: Știri locale

 

• Parcul Regele Mihai I al României sau parcul Sala Sporturilor, cum îl cunosc mulți, a fost, din nou ținta actelor de vandalism.
• Astfel, o bună parte din activitatea SGU devine repararea obiectelor de decor și a mobilierului urban, frecvent distruse de persoane necunoscute.

De această dată, gardul unui rond de flori a fost pur și simplu rupt și aruncat pe spațiul amenajat, iar un coș de gunoi a fost lovit și vărsat pe jos.

gunoi sp verzi 4

Astfel, angajații Societății de Gospodările Urbană au, în urma actelor de vandalism din ultima perioadă, o activitate din ce în ce mai intensă în ceea ce privește reparațiile mobilierului și ale decorului urban, realizate cu bani publici.

 CITEȘTE ȘI: VANDALIZARE: DE ACEASTĂ DATĂ, A FOST DISTRUS FOIȘORUL DIN PARCUL AURORA

Reprezentanții societății reamintesc tuturor ploieștenilor faptul că, numai printr-un comportament civilizat, pot contribui la durabilitatea investițiilor realizate din banii lor, iar dacă observă astfel de acte de vandalism, le pot sesiza.

„Facem apel la toți cetățenii ca, în cazul în care observă persoane lipsite de bun simț care vandalizează perimetrele verzi, mobilierul urban, toaletele publice și obiectele de joacă să apeleze numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954) pentru a sesiza aceste aspecte”, spun reprezentanții SGU Ploiești.

CITTEȘTE ȘI: NOI ACTE DE VANDALISM ÎN PLOIEȘTI. SGU RECLAMĂ FURTUL DE FLORI ȘI VANDALIZAREA JARDINIERELOR DIN PARCUL DE LA SALA SPORTURILOR

 

Back To Top