Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

marșul pentru viață
Categorie: Știri locale

 

• Marșul pentru Viață se va desfășura în Ploiești sâmbătă, 25 martie. 
• Afla care sunt scopul și traseul manifestării.

 

Marșul pentru Viață a fost aprobat de către Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației Ploiești, la solicitarea Asociației „Ajută Oamenii” Prahova, pentru sâmbătă, 25 martie 2023, începând cu ora 13.00.

Comisia a hotărât ca marșul să se desfășoare pe următorul traseu: Biserica „Buna Vestire” – strada Plevnei – Biserica „Sfântul Antonie cel Mare” – strada Ștefan cel Mare – Bulevardul Independenței – Centru – Monumentul voievodului „Mihai Viteazul”, unde se va desfășura un moment artistic, urmând ca marșul să continue, ulterior, spre Biserica „Sfântul Vasile”.

 CITEȘTE ȘI: MAME ADOLESCENTE: 45% DIN NAȘTERILE MINORELOR MAI MICI DE 15 ANI DIN UE PROVIN DIN ROMÂNIA

Participanții la Marșul pentru Viață vor fi obligați să se deplaseze pe trotuar și să respecte regulile de circulație rutieră.

Scopul evenimentului Marșul pentru Viață este creșterea gradului de conștientizare a societății cu privire la umanitatea deplină a copiilor nenăscuți și la necesitatea de a sprijini femeile care se confruntă cu greutăți în perioada sarcinii.
„Mesajul pe care dorim să îl transmitem este respectarea, prețuirea și sprijinirea vieții încă de la momentul concepției! În medie, în România se fac, la momentul actual, aproximativ 220 de avorturi pe zi”, spun organizatorii evenimentului pe pagina lor de Facebook.

CITEȘTE ȘI: SALVAȚI COPIII ROMÂNIA: 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT PENTRU MATERNITĂȚI

Back To Top