Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scandal armă prahova
Categorie: Știri locale
  • Un prahovean a încercat să potolească un grup de tineri gălăgioși cu câteva focuri de armă, dar l-a nimerit pe unul dintre ei în picior, așa că incidentul s-a încheiat cu intervenția Poliției și dosar penal.

"Noaptea trecută, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au fost sesizați de către un tânăr despre faptul că un bărbat ar fi tras cu o armă într-un grup de persoane, în comuna Măgureni.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani ar fi ieșit pe stradă, deranjat fiind de zgomotul făcut de un grup de persoane, și ar fi executat două focuri de armă de la o distanță de aproximativ 100 de metri, fiindu-i provocate leziuni la unul dintre membrele superioare ale unui minor în vârstă de 17 ani, din comuna Telega.  Minorul în cauză a fost condus la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat.

Citiți și: UN BĂRBAT A FOST PRINS DE POLIȚIȘTI, ÎNTR-UN MAGAZIN DIN PLOIEȘTI, ÎNCERCÂND SĂ CUMPERE MUNIȚIE PENTRU ARMA PE CARE O DEȚINEA ILEGAL

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat la domiciliul acestuia și condus la sediul unității de poliție în vederea audierii, constatându-se că nu este posesor de armă și că aceea era o armă artizanală, care a fost ridicată de polițiști, împreună cu două cartușe artizanale, în vederea continuării cercetărilor", precizează IJP Prahova.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale ce se impun, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Foto ilustrație

Back To Top