Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident dn1
Categorie: Știri locale
  • Un eveniment rutier grav a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN1, în zona Florești.

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare (VEZI AICI) reiese că în accident au fost implicate cel puțin două autoturisme care au intrat în coliziune în zona intersecției cu drumul spre Florești, unul dintre punctele negre de pe DN1.

Nu există, deocamdată, informații despre eventualele victime sau starea acestora.

Update: "Am fost solicitați prin apel la 112 să intervenim pentru asigurarea masurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor în cazul producerii unui accident rutier în comuna Florești, pe DN1 (intersecția  către Florești). La locul indicat s-au deplasat 2 autospeciale de stingere și 2 echipaje SMURD. 

În eveniment au fost implicate 2 autoturisme și cei 4 ocupanți ai acestora, despre unul exista informația că ar fi încarcerat. Acest lucru nu s-a confirmat, victimele fiind autoevacuate la momentul sosirii echipajelor de intervenție. Toți au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar 3 au fost transportați la spital pentru îngrijiri suplimentare (prezentau diverse traumatisme, toți conștienți). Transportul la spital s-a realizat cu ambulanțe SAJ", a transmis ISU Prahova, în această dimineață. 

Citiți și: ACCIDENT CU CINCI MAȘINI, PE DN1, DUPĂ CE UN ȘOFER A INTRAT PE CONTRASENS

Foto: captură video INFO TRAFIC PRAHOVA

Back To Top