Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Forțele Terestre se prezintă publicului
Categorie: Știri locale

• Cel de-al treilea eveniment din seria „Armata României este a mea!” este un preambul la Ziua Armatei, care a adus în fața publicului ploieștean Forțele Terestre, reprezentate de Baza 2 Logistică Valahia și multe instituții și asociații care promovează și susțin cariera militară.
• Timp de trei zile, într-o atmosferă de sărbătoare, Tereștrii v-au pregătit un adevărat spectacol militar la Palatul Culturii Ploiești.

Evenimentul dedicat Forțelor Tetrestre a început duminică și se desfășoară timp de trei zile, în fața Palatului Culturii, dar și în Sala Coloanelor, unde ploieștenii pot vedea echipamente militare, de la blindate, la arme și alte dotări pe care militarii le folosesc.

Cei mici și cei mari se pot urca în vehiculele blindate aduse de către Baza 2 Logistică Valahia și se pot bucura de tiroliana amenajată în parcare, iar tinerii interesați de o carieră militară pot face cunoștință cu recrutori și consilieri educaționali ai instituțiilor de învățământ militare din Prahova, reprezentate de către Cercul Militar Județean.

„Puteți discuta cu Cercetașii de la București, Vânătorii de Munte de la Câmpulung, cu reprezentanți ai Poliției Militare, puteți vedea lansatoare de rachete Himars, Larom, Punctul de comandă și toate armamentele din dotarea Armatei României, inclusv cele noi, cum este echipamentul antidronă. Vă așteptăm timp de trei zile să ne vizitați și să vă bucurați de spectacolul oferit”, ne-a declarat Căpitan Ene Ciprian, șef birou Poliție Militară Ploiești.

Asociația Invictus se află alături de tereștri pentru a arăta cât de important este sportul în orice situație de criză, iar povești de viață impresionante din teatrele de operațiuni pot fi aflate direct de la Asociația Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități Filiala Prahova.

Iar pentru că începe Săptămâna Altfel, elevii și liceenii din toată Prahova sunt invitați să viziteze expoziția și să cunoască aspecte din activitatea Forțelor Terestre Române, Asociația „Suntem România!”, organizator al programului „Armata României este a mea”, aflându-se în cele trei zile la dispoziția vizitatorilor.

GALERIE FOTO APH

Centrul Militar Județean

expoziție echipamente forțele terestre 1

expoziție echipamente forțele terestre 4

expoziție echipamente forțele terestre 2

expoziție echipamente forțele terestre 5

invictus

testare Forțele Terestre

CITEȘTE ȘI: PROGRAMUL „ARMATA ROMÂNIEI ESTE A MEA” CONTINUĂ CU EVENIMENTUL „ACEI OAMENI MINUNAȚI ȘI MAȘINILE LOR ZBURĂTOARE”

Back To Top