Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

urmărire dn1b
Categorie: Știri locale
  • Un bărbat înregistrat de radar conducând cu 115 km/oră, în localitate, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor.
  • Când, în final, a fost tras pe dreapta,  acesta l-a tot ținut pe "nu" în brațe, și când i s-a cerut să sufle în etilotest, și când polițiștii i-au solicitat să meargă la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

Încercarea polițiștilor de a-l opri pe individ a reușit doar după o urmărire.

"Noaptea trecută, în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe Drumul Național 1B, în comuna Valea Călugărescă, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din orașul Urlați, care a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 115 km/h (+65 km/h).

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul polițistului, continuându-și deplasarea cu viteză sporită, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, folosind semnalele luminoase și acustice ale autospecialei, oprindu-se ulterior.

Citiți și: UN TÂNĂR FĂRĂ PERMIS, PE CARE POLIȚIȘTII AU ÎNCERCAT SĂ-L OPREASCĂ LA BĂRCĂNEȘTI, A FOST PRINS DUPĂ O URMĂRIRE, TOCMAI LA GHIGHIU

La solicitarea conducătorului auto de a se supune testării cu aparatul etilotest, acesta a refuzat, iar ulterior, la solicitarea de a fi condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge a refuzat și de această dată", au relatat polițiștii.

Aceștia au deschis dosar penal pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

Foto ilustrație

Back To Top