Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

spitalul de pediatrie ploiești
Categorie: Știri locale
  • Codin Maticiuc, fondatorul Fundația Metropolis, care derulează campania "Spitale publice din bani privați", a anunțat miercuri că a fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate, în vederea extinderii Compartimentului de Primiri Urgențe al Spitalului de Pediatrie Ploiești.
  • Costurile aferente acestui proiect sunt acoperite din fondurile strânse cu prilejul concertului caritabil organizat în iunie, de MRS Residence, și dublate de Fundația Metropolis.

Detaliile cu privire la stadiului proiectului de extindere a Spitalului de Pediatrie Ploiești au fost publicate de Codin Maticiun, astăzi, într-o postare pe rețelele de socializare:

"Salutare ploieșteni,

#spitalepublicedinbaniprivati, compania MRS și Codin Maticiuc pe persoană fizică v-au promis renovare la Spitalul Pediatric din centru. Consider că trebuie să fiți informați la fiecare pas așa că o fac în această postare. Pe voi vă rog doar să distribuiți ca să ajungă peste tot în Prahova.

Iată un update privind etapele și timpii aproximativi de execuție ai lucrărilor de extindere ale Spitalului de Pediatrie din orașul vostru:

1. Prima etapa s-a finalizat!

Spitalul (Beneficiar) a solicitat în vară Certificat de Urbanism, acesta a fost eliberat în luna septembrie.

2. S-a trecut la urmatoarea etapă și luni, 09.10.2023, s-a semnat contractul pentru întocmirea studiului de fezabilitate, studiu necesar în procesul de realizare a proiectului și de obținere a autorizației de construire.

În această etapă, firma contractată trebuie să obțina avize, acorduri și să finalizeze documentația tehnică, termenul limită fiind 10.04.2024.

3. Următoarea fază, obținerea autorizației de construire, va începe în data de 15.04.2024 și se va desfășura pe durata a trei luni, până pe 15.07.2024.

4. În faza finală, cea de execuție, este implicată și Fundația Filantropică Metropolis. Vom contracta o firmă de construcții ce va executa extinderea. Dată de finalizare va fi comunicată doar după ce firma de construcții analizează proiectul și autorizația de construire.

Până în prezent, prin concertul organizat de MRS s-a strâns suma de 427.358,71 lei. Fundația a dublat suma astfel încât acum avem pregătiți în cont 854.717 lei pentru acest proiect".

Citiți și: ÎMPREUNĂ PENTRU SPITALUL COPIILOR. DR. ANCA MIU, MANAGER SP. DE PEDIATRIE: „DIN SUFLET, VĂ MULŢUMESC!”

Back To Top