Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incendiu grădinița nr 10
Categorie: Știri locale
  • Un mic incendiu a izbucnit, luni seară, la locul de joacă de la Grădinița 10, din municipiul Ploiești.
  • Din fericire nu au existat victime și nici pagubele nu au fost foarte mari.
  • Poliția a început imediat cercetările și a anunțat, deja, primele concluzii privind împrejurările în care s-ar fi produs incidentul.

Incendiul de la Grădinița nr.10 ar fi izbucnit în jurul orei 17.30, o femeie fiind cea care a alertat Poliția, cu privire la incident.

"În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatându-se faptul că ardea o căsuță din lemn, de mici dimensiuni, incendiul fiind lichidat de pompierii sosiți la fața locului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un minor în vârstă de 15 ani, din municipiul Ploiești, care a fost condus la sediul unității de poliție și audiat, conform procedurilor", au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Din cercetări a reieșit că minorul s-ar fi jucat cu niște chibrituri, în curtea grădiniței, iar vegetația din jurul său ar fi luat foc, flăcările extinzându-se rapid și la o căsuță din lemn aflată în locul de joacă.

Citiți și: INCENDIU ÎN MALU ROȘU. FOCUL A AFECTAT LOCUL DE JOACĂ DE LA GRĂDINIȚA 10 

Față de reprezentantul legal al minorului, dar și față de acesta, a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Foto ilustrație

 

Back To Top